Felhívás – VIII. Nyári tanártovábbképző konferencia

Felhívás

Kárpát-medencei Pedagógus tábor – 2020

A Rákóczi Szövetség 2020-ban egy időpontban és helyszínen rendezi meg Kárpát-medencei pedagógustáborát történelem, irodalom és reál szakos tanárok számára.

A magyar nyelv és irodalom szakos tanárok programját a hagyományokhoz híven szoros együttműködésben szervezi a Kárpát-medencei Magyartanárok Kulturális Egyesülete és a Rákóczi Szövetség.

A tábor időpontja: 2020. július 20-24. (hétfőtől-péntekig)
Helyszín: Sárospatak (3950 Sárospatak, Rákóczi út)

Jelentkezési határidő: 2020. június 20. (szombat)
A tábor célja, hogy a Kárpát-medencei tanárok, irodalmi, történelmi, természettudományi és közéleti témákban színvonalas szakmai továbbképzésben részesüljenek. Arra is lehetőséget kíván biztosítani a rendezvény, hogy szoros emberi és szakmai kapcsolatok alakulhassanak ki a résztvevők között.

A rendezvény költségeit (szállás, ellátás, programok) a szervezők felvállalják a sikerrel pályázó tanárok számára.

A táborban a történelem, az irodalom és a reál szakos tanárok számára külön tematikus előadások, programok zajlanak, emellett a program részét képezik a közös kirándulások, kulturális programok.

A tábor hétfő délután kezdődik és pénteki ebéddel ér véget. A kauciót a tábort követően visszautaljuk minden résztvevőnek, aki a rendezvény teljes ideje alatt részt vett a programon. A programok helyszíne a Sárospataki Református Kollégium Gimnáziuma, elhelyezés a kollégiumban.

A jelentkezés feltételei:
§ a kitöltött elektronikus jelentkezési lap beküldése a megadott jelentkezési határidőig, ezzel egyidejűleg 5000 forint kaució befizetése.
§ aktív általános, vagy középiskolai tanári státusz a Kárpát-medence bármely magyar tanítási nyelvű iskolájában.

Összesen 120 magyar nyelv és irodalom szakos tanárt tudunk vendégül látni, túljelentkezés esetén a jelentkezési sorrendet vesszük alapul.

Jelentkezni és a kauciót befizetni elektronikus formában a Rákóczi Szövetség honlapján lehet 2020. június 20-ig az alábbi címen:

https://www.rakocziszovetseg.org/hirek/777-jelentkezesi-lap-karpat-medencei-tanar-tabor-2020

A további részletekről 2020. június 20. után értesítjük a jelentkezőket. További információ Petrovay Lászlótól, a rendezvény főszervezőjétől kérhető (tel: +36 30 697 1048, e-mail: petrovay.laszlo@rakocziszovetseg.hu<mailto:petrovay.laszlo@rakocziszovetseg.hu>).

Csáky Csongor s.k.,
Takaró Mihály s.k.,
a Rákóczi Szövetség elnöke
A KMTKE elnöke

Vélemény, hozzászólás?

Close Menu